Följ Svenskt Kvalitetsindex

Kunden avgör om vi håller måttet

Blogginlägg   •   Feb 18, 2015 11:31 CET

Det finns en uppsjö av priser och utmärkelser och ibland får man nästa känslan att "alla är bäst på något". Vi, Svenskt Kvalitetsindex, som har ett renodlat kundperspektiv tycker att i slutändan är det trots allt kunden som avgör om ett företag håller måttet eller inte.

Det var därför rolig att se vinnarna i årets Grand Travel Award som bygger på röster från närmare 600 svenska resebyråsäljare.

Malmö Aviation kammade hem förstapriset i kategorin Transport inrikes på Grand Travel Award 2015. Motiveringen löd bland annat att bolaget knyter ihop Sverige från norr till söder, och att deras servicenivå är lika hög till resebyråerna som till kunderna.

Svenskt kvalitetsindex kan tillägga att Malmö Aviation går hem även hos resenärerna, de har under 2014 ökat sitt kundnöjdhetsbetyg med drygt åtta enheter. Beträffande service har Malmö Aviation gjort en stark uppryckning, och förbättrat sitt kundbetyg med nära 10 enheter. De är dock inte bäst utan får i nöjdhetsligan se sig slagna av Sverigeflyg som dock ingår i samma koncern som Malmö Aviation.